Jan Hamáček

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,88. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2015 13:48:25 - Pitys153

Jaký ředitel, takový podnik!!!!

Pane Hamáčku,vy jste vlastně "ředitel sněmovny", odpovídáte plně za její chod.Jste plně odpovědný jací lidé(poslanci) se v ní pohybují.Jestli střízlivý,nebo pod vlivem alkoholu. Usnesli jste se zákaz prodávání a rozlévání alkoholu v prostorách sněmovny,ale nezakázali jste soukromou donášku alkoholu. Nikdo poslance nekontroluje. A ani vy sám za dodržování moc nebojujete,když z toho co slyšíme od dalších poslanců se po sněmovně pohybují opilé osoby! Alkohol testy jste nakoupili,ale nepoužíváte!!! Taky zbytečné utrácení erárních peněz!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2015 20:53:06 - Jan Hamáček
 Dobrý den, bohužel se velmi mýlíte. Nejsem ředitelem sněmovny a poslanci nejsou moji zaměstnanci. Logicky nemohu být odpovědný za to, kdo je poslancem, neboť poslanci jsou voleni občany ve volbách. Jelikož nejsem zaměstnavatelem poslanců, nemohu ani testovat, zda požili či nepožili alkohol. A žádné alkohol testery jsem tudíž nenakoupil. Co mohu, a to jsem učinil, je zakázat prodej alkoholu během jednání ve sněmovních stravovacích zařízeních.