ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.05.2015 11:16:23 - VolicPravicak

Okamura

Pane poslanče, máte odhad, zdali bude pan Okamura v nějakých výzkumech pod jeho novou značkou? Docela bych se být Vámi obával, aby nakonec nepřeválcoval Úsvit :( Co si o tom novém projektu myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.05.2015 14:01:43 - Marek Černoch

Dobrý den.

Nevím, jestli bude pod novou značkou v průzkumech, ale myslím, že "nepřeválcuje". Pan Okamura říká, že "bojuje" za to a za to, ale jsou to jen prázdná slova. Prázdné bubliny. S rukou na srdci..co je pro lidi důležité? Výsledky jsou důležité. A ty máme. Malé a jde to pomalu, ale jsou.

Kde byl pan Okamura, když jsme bojovali proti zdražení energií? Kolik vyřešil exekucí? Kolika lidem reálně pomohl? Proč aktivně nepracuje proti povinným kvótám pro nelegální uprchlíky? Odpovědi jsou: nebyl, nepracuje, nedělá nic.. Výsledky jsou nula. A lidé už to vidí.

Smyslem přímé demokracie je, aby lidé společně rozhodovali o důležitých otázkách směřování státu. Pan Okamura chce ale o všem rozhodovat sám a názor lidí ho opravdu nezajímá. Takže, jeho strana dřív nebo později skončí na jeho neochotě naslouchat. Navíc, aby strana plnila své sliby, musí v ní někdo pracovat a to pan Okamura rozhodně nebude. Ani pan Fiala.