PaedDr. Josef Novotný

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2010 21:31:28 - marta

17.listopad na Karlovarsku

Dobrý den pane hejtmane, poslední dobou se 17. listopad slaví už jen v Praze. Proč ho třeba na Karlovarsku vesměs ignorujete? Ptám se proto, že mě zaujal článek Hany Čechové o vašem kraji tady na Parlamentních listech. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2010 18:13:45 - PaedDr. Josef Novotný
Dobrý den,
těší mě, že vnímáte 17. listopad jako významný mezník naší historie, za který ho považuji i já. Musím Vám bohužel dát za pravdu, že některé zmíněné prameny nevěnovaly tomuto svátku potřebnou pozornost. Oslovil jsem proto tajemnici KVV ČSSD Moniku Slámovou, aby vysvětlila, proč nebyla zmínka o státním svátku na krajských stránkách ČSSD. Podle jejích slov nejde o to, že by snad lidé zodpovědní za obsah stránek tento den ignorovali, ale zabývali se přípravou okresních konferencí ČSSD a stránky nedokázali včas aktualizovat. K informačním portálu Karlovarského kraje – jak si redaktorka článku všimla, krajské stránky jsou denně obohacovány o nové zprávy. Vzhledem k tomu, že si však tvůrci webu ve svých počátcích nekladli za cíl fungovat jako servery typu Seznam či Google, nejsou informace o státních svátcích nebo mezinárodních dnech stálou součástí stránek. Vaše reakce je však pro nás zajímavým podnětem k tomu, abychom o tyto údaje krajský portál rozšířili.
S pozdravem hejtman  Karlovarského kraje Josef Novotný