Ing. Jiří Hrabák

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2015 12:16:30 - žabkaa

signál v metru

Je to asi brzy, ale zajímalo by mě, jak se osvědčil signál na nové trase metra a kdy se něčeho podobného dočkáme i na zbylé trase metra?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.06.2015 11:12:13 - Ing. Jiří Hrabák
Děkuji za Váš dotaz, bohužel tuto informaci nemám k dispozici - bylo by vhodné se na tuto skutečnost zeptat p. náměstka Dolínka, který má gesci dopravy na starosti. Jako opoziční zastupitel mám pouze minimum informací k této věci k dispozici.

Osobně zastávám názor, že absence signálu v metru je neslučitelná s metropolí 21.století. Podle mého názoru je pokrytí signálem standard, který musí platit jak v nadzemí, tak v podzemí (tj. na místech s vysokým počtem osob). Komfort/diskomfort při každodenních cestách pociťuje každý Pražan, proto by tato záležitost měla být řešena prioritně tak, abychom měli alespoň stejný komfort, jako v jiných metropolích (mj. pokrytí signálem v metru funguje i v tureckém Istanbulu).

Namísto hraní a hádání se o vyhláškách o regulaci hazardu (což běžného Pražana vskutku netrápí) by se stávající koalice měla soustředit na řešení dlouhodobých problémů v dopravě, IT či územním rozvoji. Nejsem si však jistý, zda je vedení města v současné době schopno tyto věci řešit, neboť jsou opakovaně konfrontování ze strany koaličních Zelených komunistů, kteří by nejradši zastavili čas a jakýkoliv rozvoj.