Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2015 11:49:06 - Václav N.

ekonomika

Tvrdíte, že jste současné vládě vytvořili předpoklady, proto, aby mohla rozhazovat? Nevěříte si nějak moc? Máte pro své tvrzení důvody? Já si myslím, že to, že ekonomika roste není vaším přičiněným. Je ale škoda, že nyní nejste u moci vy, myslím, že byste udělali plno věcí jinak než jste udělali, nebo se pletu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.07.2015 17:09:19 - Ing. František Laudát
Ne že bych si vždycky věřil, ale vím, jaké sumy peněz byly naspořeny na financích, že to ani Rusnokova vláda nestačila rozházet. Koncem Nečasovy vlády byl státní dluh pod kontrolou. Teď Babiš rozdává jen to frčí a ještě ze sebe navenek dělá skrblíka a rozhazování hází na ČSSD. Z jeho pohledu dobrá mediální strategie. Bohužel české pravici, pokud ji lze takto vůbec označit, se daří vybírat si hubená léta. Souhlasím s Vámi, že růst ekonomiky tak úplně na vládě nezávisí. Síla vlády se spíš projevuje v období hubených roků. Tam lze buď zatížit zemi dluhy a podtrhnout budoucí růst, nebo utáhnout opasek a oživení bude mít lepší stabilitu. Ale tohle celé je na delší diskuzi. A možná diskuzi v době, kdy přijde na splácení dluýhů současné vlády.