Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2015 15:10:09 - Lívie

Babiš

Když Babišovi nic nefunguje, jak říkáte, proč podle vás jeho popularita roste a s tím i spokojenost lidí se stavem společnosti? Já vás rozhodně nechci schazovat, ale myslím, že v tomhle nemáte pravdu. Babiše je ale třeba odstranit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.07.2015 17:07:22 - Ing. František Laudát
Tahle otázka by měla spíše směřovat na jeho příznivce. Velkou roli hraje i jeho vlastnictví médií. Brzdný efekt jeho médií vůči společnosti je velký a navíc některým lidem trvá déle, než si svůj omyl připustí. Tak jenom, co nefunguje už ryze z dílny Babiše – ekonomika roste o 4%, ale Babiš na DPH vybírá méně, než v krizových letech, možná si vzpomenete na výkupy pozemků na nové dálnice – Prachař protlačil novelu, teď se vykupuje ještě méně. Asi Vás nepřekvapí, že už v připomínkovém řízení koluje novela Prachařovy (Babišovy) novely. A to bylo od Babiše křiku! Hazard nevyřešili, tak teď alespoň tlačí změnu sazby daní poslaneckým návrhem. Tvrdí, jak je vláda proinvestiční, ale ve skutečnosti letos potlačila investice i proti krizovým rokům. ….Celý současný vládní spolek rozdává a ničí věci (zdravotnické poplatky, penzijní reforma…), za které nenabízí alternativu. Jejich štěstí je, že to zatím zakrývá ekonomický růst, za který nemohou. Podotýkám, že často rozhazuje bez veřejných soutěží.