Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2015 12:38:18 - jenaa

nezáleží na tom, v jakého boha se před spaním modlí.

dovolím s Vámi nesouhlasit.ano bylo by to jedno v případě jiných náboženství ,které nejsou nebezpečné v ideologii a nehlásají svoji víru šířením strachu a násilí s těmi kdo nejsou stejného vyznání ,jako v případě islámu,u toho by měla být vyjímka protože není slučitelný s naší kulturou a jinými zvyky a ústavou

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2015 14:59:38 - Ing. Kateřina Konečná
 V České republice máme velmi málo zkušeností se soužitím s muslimy a vnímáme realitu hlavně prostřednictvím médií. Ovšem jinde ve světě vidíme mnoho normálních muslimů, kterým je násilí cizí a jsou schopni se začlenit do demokratických společností. Já si spíše myslím, že k Islámu se v posledních desetiletích uchyluje mnoho frustrovaných lidí, kteří ztratili vše od majetku, zaměstnání až po to, že žijí ve státě, kde panuje chaos. To si myslím, že je skutečný důvod, který se vnějškově projevuje tím, že velkou část teroristických útoků páchají lidé islámského vyznání.