Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2015 18:06:09 - Česká pravda

Proč omlouváte americké agrese ???

Protože jste agent USA ??? Dobře že jste se proflákl ....
"Podle mého názoru se pan prezident dopouští, tak jako řada politiků či komentátorů, velkého zjednodušení, protože nikdy není nic pouze bílé, nebo černé. Vždy je třeba vše posuzovat z mezinárodního rozhodování v rámci Rady bezpečnosti OSN. Lze s panem prezidentem souhlasit, že nejen USA, ale často i mezinárodní společenství, udělaly a dělají chyby, a netýká se to pouze bezpečnostních otázek. Proto je vždy třeba reflektovat nejen tyto chyby, ale zejména se z těchto chyb poučit. A také je důležité, aby politici nebyli ve svém rozhodování ve vleku finančního sektoru či byznysu. Odpovědností politiků je hledat a najít taková řešení, která budou ku prospěchu obyvatel. A o tom, kdo je, či není agresor, nemůže při vší úctě rozhodovat pan prezident, ale mezinárodní společenství k tomu určené, což je dnes pouze Rada bezpečnosti OSN,“ míní místopředseda poslaneckého klubu ČSSD"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.06.2015 13:03:20 - Ing. Antonín Seďa
Nevím, proč usuzujete, že omlouvám americkou agresi. Na rozdíl od operací schválených RB OSN, pouze anexe Krymu Ruskou federací je agresí, protože nemá jako jediná oporu v usnesení RB OSN. Tím ovšem neříkám, že i RB OSN může chabovat. Mohu Vás ujistit, že nejsem agentem žádné mocnosti a ani agentem ČR. Na rozdíl od Vás a podobných, kteří nediskutují, ale pouze znevažují práci zákonodárců, mám opakovanou nejvyšší prověrku NBÚ, kterou lze v naší zemi získat. Snažně Vás proto prosím, aby jste nezneužíval sociálních sití a tohoto webu k osočování slušných a poctivých politiků. Mohu Vás ujistit, že jsem vždy hájil a hájit budu zájmy České republiky a  jejích občanů.