PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2015 17:19:02 - masopust

Žádost

Proč častěji nepublikujete v P.L? Vaše názory se mi zdaji nejblíže pravdě,protože bývají podloženy doložitelnými argumrnty. Přeji Vám hodně úspěchu a udržení Vašeho vysoké kreditu!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.07.2015 23:37:45 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Dobrý den, děkuji za povzbudivá a lichotivá slova. Svůj čas dělím mezi parlamentní práci, odbornou činnost a publicistiku. Vzhledem ke krizi, ve které se naše společnost nachází, budu publicistice věnovat více pozornosti než dosud. Parlamentní listy jsou jediné médium, kde mohu bez omezení zveřejňovat své názory, a velmi si této možnosti vážím, protože mediální embargo na mou osobu prakticky nepolevuje. Musím ale dodat, že na některé věci v PL nemá smysl reagovat. Příkladem jsou třeba výplody skribenta Tomáše Krystlíka, který se vydává za historika, ale motivuje ho pouze jeho protičeská zášť. Tam, kde není vůle vnímat argumenty protistrany, ztrácí veškerá diskuse smysl.