ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.07.2015 18:23:00 - petas999

Národní zájmy

Dobrý den, jak to vypadá se stranou Národní zájmy? Kolik má členů? Jaké má plány?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.07.2015 23:23:31 - Ing. Karel Fiedler

Dobrý večer. Přiznám se, že s odpovědí na váš dotaz jsem úmyslně čekal až na dnešní večer. Dnešního dne strana Národní zájmy přijala usnesení o svém sloučení (včlenění) do původního hnutí Úsvit a o tom, že tímto sloučením zaniká. Je důležité zmínit, že předtím však Úsvit přijal místo původních problematických "Okamurovských" stanov stanovy totožné se stranou Národní zájmy, tedy standardní stanovy skutečně demokratické strany. Úsvit pak na svém zasedání také přijal usnesení o sloučení s Národními zájmy. Úsvit tak v tuto chvíli má v součtu členů Úsvitu, Národních zájmů a nově přijatých členů celkem 155 členů a tento počet se bude dále rozšiřovat. Zdůrazňuji, že jde o 155 plnohodnotných členů, se všemi právy, ( žádné vějička a chyták, jako aplikuje dále T.Okamura s MINIMÁLNĚ dvouletou čekací lhůtou, kde zejména slovo "minimálně" je další Okamurovou fintou, kterou jeho příznivci zatím moc neprohlédli ...) Tím jsem v Úsvitu definitivně završili období poznamenané Okamurovou diktaturou ).

Konečně tak budeme moci předstoupit ve Sněmovně před naše kolegy z jiných stran s tímto sdělením, a jím bude konečně jasné, že poslanecký klub Úsvit je klubem členů strany Úsvit, a členové poslaneckého klubu Úsvit jsou členy Úsvitu.