Ing. Adolf Beznoska

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.07.2015 10:29:54 - čvančara

Jak to je?

Zajímaly by mě náklady, které vynaloží náš stát, když hledá pohřešované někde v Afghánistánu, Libanonu apod? Ti lidé tam jezdí s vědomím, jaká je tam situace. Podle mě by si část nákladů, které jejich hledáním vzniknou, měli zaplatit. Protože jinak to platíme my všichni a já za sebe bych peníze dal radši na pomoc lidem, kteří to skutečně potřebují a ne těm, co dobrovolně hazardují se svým životem. Co vy na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.08.2015 10:07:53 - Ing. Adolf Beznoska
Vážený pane Čvančaro, úkolem každého demokratického státu by měla být snaha zajistit bezpečost svých občanů doma i v zahraničí. Z toho důvodu máme po celém světě zajištěnou síť zastupitelských úřadů, která plní mimojiné i tuto funkci. Fungování je hrazeno z rozpočtu Ministerstva zahraničních věcí a proto bych to nesměšoval s tím, že by se tyto peníze měly použít tam, kde jsou skutečně potřeba. I v tomto případě ten člověk potřebuje rychlou pomoc a až druhotné je, že třeba svojí vinou. Se stejnou logikou by někdo mohl říct, že by se třeba kuřákům neměla hradit jejich léčba, nebo motorkářům, kteří podle mého zbytečně riskují. Každý může udělat chybu, ať vědomě, či nevědomě.Opakuji tedy to, co jsem už napsal - měli bychom zajistit občanům ČR bezpečnost doma i v zahraničí,  a to bez ohledu na aktuálně mediálně vděčné případy.S pozdravemAdolf Beznoska