PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.07.2015 20:36:59 - Kulich6

Uprchlíci

Dobrý den, na dotaz čtenářky Olinky "Souhlasím s tím, že přijmeme nějaký počet uprchlíků, co ale potom s dalšími uprchlíky, kteří se dále nelegálně budou snažit do ČR dostat? Máte nějaký plán jak uchránit naše hranice?" jste odpověděl, že jste pouze opoziční poslanec s limitovanými možnostmi. Chcete tím snad říct, že opozice na řešení této závažné situace nemá vůbec žádný plán a je jen od toho, aby okopávala kotníky? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2015 0:17:02 - PhDr. Daniel Korte
Dobrý den, o okopávání kotníků jsem neřekl ani slovo. Myslím, že má odpověď byla dokonce z hlediska opozce velmi tolerantní vůči vládě, která nese plnou odpovědnost. Přijde-li ministr vnitra na výbor pro bezpečnost PS s nějakým konceptem, budu ho konstruktivně posuzovat - zdůrazňuji konstruktivně, neboť bezpečnost není jedna "koaliční" a druhá "opoziční", je pouze jedna a týká se nás všech. Ale nejsem ten, kdo by měl něco navrhovat.