Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2015 10:39:55 - K.V.

Jak snášíte "úspěchy USA EU a NATO" na Ukrajině

slavil jste s panem Zaorálkem úspěšný nácvik "plížení a přískoků k ruským hranicím" jednotek NATO ?
Jak se Vám spí ? nemáte strach, že brzy nás USA přes NATO zatáhne do války na Východě s Ruskem ??? Pak by jste jako Poslanec- Zástupce v "Parlamentním shromáždění NATO" s kontrolní funkcí mohl být hnán k odpovědnosti , že "Boj NATO o Mír pod vedením Amerických válečných generálů " vedl k neuspěšnému válečnému tažení "Drang nach Osten 2" ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2015 13:58:55 - Ing. Antonín Seďa
 V úvodu své odpovědi musím říci, že není politikou představitelů sociální demokracie slavit zhoršení bezpečnosti ve světě.Tím se rozlišujeme od našich komunistů,kteří zaměřují bývalou internacionální pomoc bezzubou kritikou. Jinak se mi spí opravdu dobře,proto jako vedoucí Stálé delegace ČR  do PS NATO vím, že nemám exekutivní činnost, tudíž o politických a vojenských záležitostech nerozhodují. Ale to z mých dřívějších odpovědi víte i vy, pouze stále vrátíte rozkol a nedůvěru do naší společnosti. Je otázkou v čím zájmů a z jakých důvodů. Já na rozdíl od vás hledal řešení současné tragické situace a nemám prázdnou radost z tohoto vývoje.Také prosím strašné veřejnost válkou, protože tu si někdo nepřeje. Ani USA! ani EU ,ani RF. Daleko lepší by bylo, aby jste nám7sto strašení veřejnosti hledal demokratická řešení. Pro mně je řešením, aby si o svém osudu rozhodovali  sami Ukrajinci bez zasahování mocností .A pokud se rozhodnou jít cestou svobodné společnosti ,pak jim EU i naše země musí pomoci. A to nejen politicky,ale i ekonomický. To se zřejmé nehodí některým politikům do jejich představ ,ale lepší je svoboda a demokracie, než autoritářský, polovojenský  a stále nedemokratický režim v Rusku. Prosím přestaňte používat slovník studené války a pochopíte konečně, že ani Putinovské Rusko nechce Vámi prosazovaný "socialismus". Přiznejme si, že vaše řešení na dlouhodobě problémy jsou cestou do slepé uličky a pochopíte konečně, že jediné ČSSD v naší zemí bojuje za občany naší země musí. KSČM bojuje pouze za přežití jejich funkcionářů a pomoci populismu se snaží obhájit neobhajitelné. Rozumím tomu, že je velmi těžké si to přiznat ,ale stále lepší je si to přiznat, než bojovat za přežité a nikým nechtěné ideály. ČR je na dobře cestě nejen zajistit dlouhodobě bezpečnost pro své občany, ale i podpořit zvýšení životní úrovně svých obyvatel. To je zřejmé trnem v oku některých našich konkurentů,ale i o tom je politika.