ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2015 2:05:36 - kamdeme

imigranti / islámci / Sobotka

Co vy na to ??????
http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
Patříte také ke vládě ulhanců a vlastizrádců ??
Jak zastupujete voliče, kterých je zásadně většina,proti přijímání utečenců a Sobotka (eurovlezprdelník) si rozhoduje sám o přijetí té verbeže, bez ohledu na obyvatele, jako by mu republika patřila ???
Kde je plnění odkazu Havla - pravda a láska zvítězí - mění se díky vám-politikům na "prachy a lež zvítězí" ? ! Je to hnus.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2015 7:58:58 - Jan Veleba

 Tak já nejsem členem této vlády, tu tvoří ministři, místopředsedové vlády a předseda vlády. Já jsem senátor, který byl zvolen v přímé volbě a svoje voliče zastupuji v horní komoře Parlamentu ČR, tedy v Senátu.

Moje pojetí je takové, že základním pilířem demokracie je právo na pravdivé a objektivní informace. Jedině když takové informace máme, tak se můžeme rozhodovat správně a správně se chovat. Hlavní nositel veřejných informací a tím i ovlivňovatel veřejného mínění je veřejnoprávní Česká televize, která ale svoji roli neplní a je v rukou těch, kterým se říká "pravdoláskaři". No a já chci tento stav napravit a podal jsem už dva legislativní návrhy, jejichž cílem bylo vrátit ČT k tomu, aby začala plnit svoji veřejnoprávní funkci. Neuspěl jsem, byl jsem smeten, rozhodli senátoři ČSSD. Samozřejmě i další, ale ČSSD má v osmdesáti jedna členném Senátu tuším 30 senátorů. Ujišťuji vás, a také své voliče, že budu v této iniciativě pokračovat. Jinak pokud se týká legislativy směrem k uprchlíkům, tak nic takového zatím nebylo v Senátu projednáváno. Na tahu vláda - vláda, kterou si voliči zvolili - aby připravila řešení hrozivé situace. Jinak já jsem k uprchlíkům svoje jasné stanovisko napsal. Zveřejnily je Parlamentní listy, do ČT mně nepustí.

Ä pokud se týká odkazu Havla, tak nechci se do toho pouštět, ale sdělím jenom jednu jedinou informaci. Václav Havel měl nevlastní sestru a ta žila v pavlačovém bytě 1+1 v Karlíně a nežilo se jí dobře. Byla invalidní a žila  v materiálním nedostatku ... Není to informace jedna paní povídala, ale já ji znal a několikrát jsem u ní byl na návštěvě, protože byla členkou Strany venkova, kterou jsem kdysi založil.