Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2015 20:40:13 - Horák

Čtu tady vaši odpověď na "úspěchy" NATO...

To snad nemyslíte vážně, co tam píšete. Vy mluvíte o ČSSD, jako by to byla levicová strana, ja vidět, že jste asi málo vnímavý, nebo mladý. KSČM, vždy byla pro řešení Ukrajiny formou jednání. ČSSD byla a je pro sankce proti Rusku. Co to přineslo? ČSSD vždy před volbama se hlásí k levici a po volbách se dá do koalice s Lidovci a nebo z další pravicovou stranou, jen aby nemusela plnit svůj program a své sliby. No a jako vždy a všichni, když neví kuda kam, tak jsou tady komunisti a do těch se může kopat jak je libo. Proč nebylo referendum ke vstupu do NATO?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2015 8:29:06 - Ing. Antonín Seďa
 To si pište, že myslím vážně každé slovo. Jsem dostatečně zkušený, jak odborně , politicky i životně ,abych nevěděl souvislosti. Máme tady negativní zkušenost s vládou komunistů a opravdu mě překvapuje, jak můžete hájit jejich pozici. Ta totiž není levicová, ale pouze populistická ,jelikož si uvědomuje, že svůj program nikdy nebude moci splnit. Na rozdíl od sociální demokracie, která si svůj reálný program plni. Byl bych proto velmi rád,aby jste se vyjadřoval konkrétně, co ČSSD neplní že svého předvolebního programu. Je zajímavé, kam vedla vyjednavači pozice komunistů při řešení ukrajinské krize. Nezaznamenal jsem, že by odsoudili anexi Krymu, nezaznamenal jsem jediný návrh na řešení ukrajinské bezpečnostní situace. Naopak česká vláda a ČSSD nesouhlasí s ekonomickými sankcemi, ale vyvrací EU šla na dohodu a vyjednává řadu ústupků. KSČM je v daně otázce příliš zaujatá svým negativním postojem k EU a NATO , odporem vůči současné ukrajinské vládě a parlamentu, který zrušil ukrajinskou komunistickou stranu apod. Prostě naší komunisté pouze kritizuji, ale žádná konkrétní řešení nenavrhují.