ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.08.2015 21:26:31 - lukina

Uprchlíci ???!!!

Vážený pane senátore,
jsme svědky toho, jaká kategorie lidí se klube z těch migrantů, kteří se vydávají za chudáky, utíkající před hladem a válečnými konflikty ze zemí jejich původu. Incident v zařízení Bělá pod Bezdězem hovoří za vše. Domnívám se, že pan Sobotka se dopustil velkého podvodu na občanech našeho státu, když nejprve hrdinně na domácí scéně vykřikoval, že si náš stát nenechá nařizovat žádné kvóty, aby vzápětí proti vůli našich občanů patolízalsky nabídl Bruselu, že jich dobrovolně přijmeme téměř tentýž počet , ne-li více. Zajímalo by mě, kdo platí konkrétně v našem státě tomutu lidskému odpadu, který se žene na Evropu, stravu, ubytování a zdravotní pojištění. Zatímco na ohrožené děti, a nemyslím tím zrovna Klokánky, ale mnoho jiných případů, na něž se musí sbírat víčka od pet lahví a vyhlašovat sbírky ve sdělovacích prostředcích, peníze nejsou, tak na tato agresivní a podivná individua peníze jsou. Co proti tomu dělá senát? Vždyť takhle už to dál nejde !!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2015 10:16:41 - Jan Veleba

 Podívejte, toto je přesně politický styl Sobotky, vzpomeňte si na předvolební sliby, že něco udělají s církevními restitucemi. Neudělal vůbec, ale vůbec nic. Všimněte si - on vždy něco prohlásí, pak je chvíli potichu a pak změkčí a udělá to trochu jinak, ale zase ne úplně jinak. Styl "oblečený, neoblečený". No a lidi ho volí, tak co s tím chcete dělat? A ti další z vládní koalice, to je ještě horší. Babiš mlčí a raději bude dělat "pořádek" s našimi lidmi. Proč nezveřejní jako ministr financí, kolik nás tak zvaní uprchlíci budou stát peněz? Odpovím - proto, že by se znelíbil Bruselu a hlavně Americe. A KDU-ČSL, to je klidná síla s adresností podle potřeby jak se to kdy hodí.

A Senát? Vždyť tam mají většinu senátoři z vládních koaličních stran. Sám jsem se přesvědčil předminulý týden, když jeden senátor ČSSD, který mně spolupodepsal můj návrh novely zákona o České televizi, tak při hlasování v prvním čtení zvedl ruku proti! Proč? Protože dostal pojeb od Sobotky. Nebo si vezměte, tuším že dubnové, hlasování osouhlasu s ratifikací dohody o jaderné spolupráci mezi ČR a Ukrajinou. Bylo nás velmi málo, kteří jsme hlasovali proti. My budeme spolupracovat v této citlivé oblasti se zemí, kde je občanská válka, řádí teroristé, příslušníci pluku Azov se otevřeně hlásí k fašismu, to nemá obdoby. A proč se tak děje? Protože si to přeje Brusel!

Jinak s vámi souhlasím, že to takhle dál nejde, to každý normální člověk cítí. Stejně, jako jsme to cítili před listopadem 1989