Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2015 9:27:33 - Lidral K

Lidé za NATO a USA proti Rusku válčit nechtějí

Neměl by jste změnit rétoriku ???

Dnes už politici říkají že občané budou muset válčit proti imigrantům-teroristům v Evropě ???

Generál Šedivý pro PL: Čeká nás terorismus obrovského rozsahu. Hrozba Ruska se přeceňuje. Připravujme lidi k obraně.
( http://goo.gl/ejF4PI )

Válku proti nezaměstnanosti ČSSD vzdala viz Vámi vítaný nábor Ukrajinců za líné nezaměstnané .... (ještě před 10 roky ČSSD prosazovala ochranu českých zaměstnancůproti Ukrajincům jako ji prosazovali Němci a Rakušané proti českým pracovníkům ) ,aky nemůže nahradit nespokojené Čechy , kteří vidí výhody "kapitalismu" proti době před r 1989 .

Váš pokus svést stavající mizérii života v ČR na Komunisty je směšný jako , jako vaše "kalouskovské" hodnocení životní úrovně obyvatel pohledem do nákupních vozíků v Lídlu. Myslím že jste ideově a válečnicky vyrostl tak ,že je Vás pro levici škoda ...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2015 8:44:58 - Ing. Antonín Seďa
 Zřejmé v mých odpovědích čtete mezi řádky. Dokážete mi, že jsem někdy propagoval jako řešení válku s RF. Sám si vymýšlíte a z mého pohledu se chováme jako bolševik .Ně,to není nadávka komunistům, ale lidem, kteří využívají různých nedemokratických metod, včetně pokud, lži a dehonestací. Rétoriku nemám potřebu měnit, protože odlišují agresi od obrany. Také si uvědomují, co je pro naše občany a jejich bezpečnost lepší a potřebné . A to je zakotvení naší země v západních strukturách, které vyznávají demokratické řešení a svobodu jako takovou. Pan Šedivý má pravdu, také já osobně nepřeceňuji bezpečnostní problém RF. Ale zároveň nemohu zavírat oči před okupací Krymu. Nevím komunisty z polistopadových chyb, ale z těch předlistopadových. A také je vidím z jejich populismu, nevyrovnání se z minulostí , jejich odporu k EU a k NATO a také z jejich bezbřehé populismu, který znemožňuje vytvoření většinové levicové vlády. Co se týká nezaměstnanosti, opět říkáte věci,které jsem nevyslovil. Naopak jediné ČSSD byla a je schopna snížit nezaměstnanost,a to se mimo jiné děje. Ať již aktivní politikou zaměstnanosti, podporou investic či pro rodinnou politikou. Dnes je nejnižší nezaměstnanost od roku 1992,takže opravdu nevím, o čem tady mluvíte. Chce to více nadhledu, informací a méně ideologie.