PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2015 10:05:42 - spravedlnost1

Eu a jeji primitivismus !

Dobrý den,
chci se zeptat,zda vám přijde normální,když EU začne přijímat islámskou ideologii ze 7.st. s nezmenenymi zakony a snaží se je napasovat pro 21.st.?To nefunguje v žádném státě,vznikají ghetta,v Německu,Francii,Švédsku,Anglii jsou zabíjení policisté za bílého dne,napadání...
Nejhorší je,že přistěhovalci se nechtějí přizpůsobit.Rodinna známá dělá učitelku ve Francii,učí i imigranty,jejich děti!Prý tak hloupé děti v životě nezaž ila,i když se ve Francii narodili,neumí při vstupu do ZS francouzský a jejich rodiče neumí francouzský ani po 20ti letech!Co z nich bude v budoucnu?Francie se stane hloupim primitivnim národem s islámskou ideologii..Proč v EU upřednostňují islám?Proč jsou zastoupeny jen organizace pro islám?Kde jsou organizace pro jiná náboženství,třeba křesťanství?Proč Saudove křesťanství odmítají a nám cpou islámskou ideologii(islám není náboženství).
http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/5681-allah-je-mrtvy-aneb-proc-islam-neni-nabozenstvi-.aspx

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2015 23:35:58 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Na migrační vlně - i všemu kolem ní - není normální vůbec nic. Tím víc si to chce dát pozor, abychom neskočili na žádnou z nudlí, na něž nás zkoušejí utáhnout praví viníci. A vehnat tak - místo aby nesli odpovědnost sami - do slepých vášní a střetů ty, kdo jsou jejich politiky obětí.  

Tím viníkem jsou velké prachy, co chtějí zase jen "dělat prachy". Hlava nehlava. Ať to stojí, co to stojí. Nás všechny mají jen za "lidské zdroje". Muslimské země rabují už od kolonialismu z dob petrolejek a fiakrů. Pak si i z nich začaly pořizovat "gastarbeitery", srážející cenu pracovní síly i úroveň právní ochrany. Třetí svět tunelují i "únikem mozků" a spoustou jiných nástrojů. 

Z fanatické chátry hadrníků, která by bez nich byla k smíchu, si cepují moderně vyzbrojenou gerilu už od 80. let. Když se obrátila i proti nim, masakrují muslimské země i vojensky. Už 15 let nonstop. Tu samou verbež, proti níž prý tu "válku s terorem" vedou, postrkují proti všem, kdo jsou v oceánu klerikálního temna ostrůvkem pozitivní deviace. Sýrie byla - vedle všech šejků a emírů kolem - rájem tolerance a moderní civilizace. Neporovnatelně lépe, než dnes, na tom byla i Libye.  

Tak hamižná slepota tuhne v bumerangy. Asi jako voda v led, udeří-li mráz. Vše to, co nepobuřuje jen Vás, je však až následkem, a ne příčinou. Rakovinu léči aspirinem jen šarlatán. EU nám to předvádí i vůči migrační vlně, importující fanatismus, kriminalitu a spoustu jiných pohrom. 

Vyžádá si to i efektivní kroky, čelící následkům. "Evropské elity" nezvládají ani ty, máte plnou pravdu. Skutečný obrat však přinese až řešení příčin. Kdo smí žít důstojně, kde se narodil, riskovat, že skončí na mořském dně, ho ani nenapadne.

Nejsou-li panáci, vládnoucí Evropě, s to udělat nic pro to, musíme je donutit, ať tomu aspoň neškodí. Teď hlavně coby poskoci válek, hasících požár benzínem.