Pavol Lukša

č. 1, Moravskoslezský kraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,99. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2015 10:37:40 - Josh

řešení

Nemyslíte, že naše vláda, a nejen ta, ale například i hejtmani podcení řešení uprchlické krize? Opatření, která přijímají jsou jen krátkodobá a značně nedotažená dokonce. Třeba jako důchodová reforma, kterou schválila vaše vláda. to je pro politiky tak obtížné myslet dopředu? Anebo jen nechtějí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2015 9:11:50 - Pavol Lukša
I politik je jenom člověk. Jsou lepší a horší. Co se týče důchodové reformy, přišla nová vláda, a v České republice je trend vše, co udělala minulá vláda, znegovat. Což je samozřejmě v některých případech špatné. Co  se týče uprchlíků, jen malým procentem mohou současná vláda a hejtmani tuto krizi efektivně řešit. Je zapotřebí, aby jednaly Evropská unie i mocnosti, protože miliony lidí, které se daly do pohybu, jsou prakticky problém celé Evropy. Hlas České republiky i jejích občanů je sice slyšet, ale nemá sílu na to, aby situaci řešila k trvalé spokojenosti.