Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2015 10:43:41 - spravedlnost1

Muslimove v Evrope!

Dobrý den,
chci se zeptat,není jednodusi vyhostit všechny muslimy z Evropy,aby pomohly znovu postavit Lybii zpět na nohy i za cenu,že budeme platit jejich praci?Kubík by se postavila na nohy,imigranti by měli práci a v Evropě by se snízila kriminalita I nabozenska nenavist...Všichni víme,že muslimové nesnesou žádné jiné náboženství a snaží se násilné prosazovat svoji fasistickou ideologii.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2015 8:34:16 - Ing. Antonín Seďa
 Vaše návrhy jsou realizovatelné, pokud opravdu míníte všechny muslimy. Za prvé v zemích EU žijí již milióny občanů s muslimským vyznáním. Problém nastal se třetí generací těchto dříve přijatých emigrantů. Co se týče současné nelegální migrace ,pak je nutno postupovat koordinovaně, protože tento problém nevyřeší žádná země samostatně a také je nutno respektovat dohody v rámci schengenského prostoru. Za druhé je nutné bezpečnostní stabilizovat rozpadla země, diplomaticky dohodnout jejich budoucí statut a pomoci je i ekonomicky stabilizovat. Bezpečnost je důležitá pro návrat uprchlíků a odlehčení dnešní migrace do Evropy. Jinak souhlasím, že je třeba finančně i jinak pomoci. S čím nesouhlasím je rovnítko mezi i islámem a fašismem. Ano, bojovníci a militantní jednotky IS se chovají jako fašisti, ale to  proto že si vykládají korun po svém. Jejich základní ideologií je hidžád ,což není to samé jako učení islámu. A není bez zajímavostí, že řadách bojovníků IS jsou evropané. Tady je nutno se velmi ostře proti těmto bojovníkům postavit, a to i z pohledu arabského světa a celého mezinárodního společenství.