PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2015 17:28:53 - spravedlnost1

Kolik stoji islamizace Evropy - EU???

Kolik zaplatil Saudsky Princ EU,ze dobrovolne Francie,Nemecko atd. prijima "uprchliky" se znacnou hotovosti???A proto EU nedela nic...

http://news.ivcrn.cz/256-wikileaks-saudsky-princ-prislibil-32-miliard-dolaru-do-islamizace-usa

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2015 11:37:33 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Na absurdní politiku, kterou vůči vlně uprchlíků praktikuje EU, mají možná vliv i investice saúdského prince - a nejen do médií. Takové kousky potřebují i své zprostředkovatele, právní a navazující servis atd. atp. Konta v daňových rájích jistě neminou nemalé sumičky. Vedle  leckoho z dnešní evropské honorace budou opulentnější vánoce i v nejedné vile té bývalé. Konexe z Bruselu jsou, jak známo, výnosným "sociálním kapitálem" i v "eurodůchodu".    

Galakoncert evropské dezintegrace, který nám ta parta předvádí, však čte hlavně z bělma Velkého bratra za velkou louží. Války, které rozvrátily Blízký východ a severní Afriku, byly jeho nápad. Stejně jako obrátit "arabské jaro", začínající jako protest proti jeho nomenklatuře, proti vládám provádějícím nezávislejší, sekulární i sociálně vstřícnější politiku. A podpořit proti nim dokonce i tu samou teroristickou verbež, o níž Washington tvrdí, že zpunktovala 11. září 2001.

Být "evropské elity" elitami bez uvozovek, muselo by je, kam to vše povede, trknout od počátku. Jsou však jen pimprlaty zoufale "omezené suverenity". A tak panáčkovaly v komparsu všeho, co se Evropě jako bumerang nemohlo nevrátit.

Být to sestava státníků, vystaví hlavnímu viníkovi účet aspoň teď. Jsou však jen jejich atrapami. A tak přes velkou louži srážejí kufry - a soutěží v tom, jak rizika i náklady přenést na nás všechny.

Migrační vlna exportuje nejen konečnou stanici zoufalství. Valí k nám i spoustu "nepřizpůsobivých", lačných "zneužívat sociálních dávek" (mám-li si vypůjčit z lexikonu, jímž se pravicová slepota vylhává z následků své domácí politiky). Že by té nevídané šance nevyužily i struktury, exportující teror, věří snad jenom Nanynka, vyrážející do zelí. 

Čím bláznivější iluze, tím větší ji čeká šok. EU nám líčí i "levice" na baterky jako sílu, skrz niž se i my staneme "globálním hráčem", razícím hrdě své vlastní zájmy a "evropské hodnoty". Migrační vlna importuje americký zájem - a "hodnoty", vzdálené těm evropským ještě mnohem víc. Je nevídaným beranidlem evropské dezintegrace. Jde po krku všemu, o čem je evropská civilizace.

A tak nezbývá, než vystavit účet těm, "kdo za to může". Jménem evropské demokracie. Napříč celým spektrem, které z té kolaborace neprofituje.   

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE