JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2015 9:58:33 - zlatuska1980

Nelegalni imigranti-kam az to dojde?

Dobrý den,chci se zeptat,na světě je několik miliard chudých než v Evropě...kolik jich Evropa přijme za tzv. humanitu?10 milionů? 1 miliardu? Evropa si hraje na spasitele?Kde končí její humanita?Až nebude mít nikdo nic a začne se valcit?Imigrantů zde udělají to samé,jako v Sýrii,Lybii,Afganistanu...jsou to lidé s jinou mentalitou...nechtějí se přizpůsobit,krádeže a zabíjení je jim přirozeně,jako naše nakupování...Kde to skončí ? V Německu už jsou v Berlíně velké Arabské a Albánské gangy,neštítí se zabíjení,krádeží,únosu,prani peněz....jsou to lidé,co nebudou pracovat,neboť zde není pro ně uplatnění,oni jsou zvyklý nepracovat...Kam to dojde?Jen k válce,všichni se musí vrátit zpět,aby naše kultura vydržela....Je snad v Saúdské Arábii křesťanství???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2015 11:54:13 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, toto je otázka pro představitele vlády České republiky. Já již dlouho usiluji o to, aby vláda jednala s ostatními evropskými politiky, a tento problém se řešil na místě konfliktu. Evropa se musí emancipovat od zničující americké politiky. Vojtěch Filip