JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2015 8:58:29 - fanli1951

nespokojený důchodce

Dobrý den pane místopředsedo, mám k Vám dotaz, jak je možné že si USA hraje na vládce světa?, on je k tomu někdo předurčil, pakli ano, tak by mě zajímalo kdo. Víte jsem obyčejný člověk který celý život pracoval venku a za každého počasí a tak momentálně jsi (užívám penze) já říkám almužny. A ještě mám jeden dotaz, proč jste jako strana KSČ dopustily rok89 , aby se dostaly k moci lidé kteří tuto zem přivedly tam kde je. Víte a o dnešním složení které nám vládne a nechává jsi vnutit politiku vládce světa mám své mínění. Pane místopředsedo moc Vám děkuji za Váš názor k mému dotazu. Přeji krásný den. Fan.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2015 11:54:46 - JUDr. Vojtěch Filip
 Dobrý den, USA si právo na vládce světa osobují samy. A velkou pýchu předchází většinou pád. A co se týče dnešních představitelů vlády, záleží jenom na lidech, komu ve volbách dají svůj hlas. Jak se denně můžeme přesvědčit, i dobře míněná myšlenka se dá zneužít. A proto věřím, že lidé začnou pečlivě přemýšlet o tom, kdo má či nemá jejich důvěru. Hezký den, Vojtěch Filip