Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2015 6:01:15 - Boží pravda

Dotaz na ty vaše ´´hrdiny´´ z Pravého sektoru.

Kdo byli ti lidé co stříleli na ukrajinské straně u slovenských hranic? Dle tvrzení vlády Ukrajiny to byl Pravý sektor, ale měli na vozidlech české SPZ, na krku české samopaly SA58. . . Znamená to, že se v ČR volně pohybují žoldáci Pravého sektoru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2015 9:57:42 - Ing. Antonín Seďa
 OPravdu bych byl rád, aby jste nešířili dezinfromace. Auta s českými SPZ byly kradené a záměrně byly tyto záběry pouštěné do éteru. české zbraně byly normálně ve výzbroji ukrajinské armády. Přece to bylo vyřizování si účtů pašeráků ve Lvovské oblasti. Podle mých informací se ozbrojenci Pravého sektoru střetli s pašeráky cigaret a alkoholu. Prostě kriminální čin a vy z toho děláte "politiku". Tento a mnoho dalších případů totiž ukazují, kam spěje dezinformace a nepoužívání vlastního rozumu. Opravdu prosím začněte přemýšlet a nešiřte dále nepodložené a záměrně zkreslující informace.