Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.08.2015 10:31:54 - lipanek11

Svedsko- vitezi extremiste ve volbach

Dobrý den,co říkáte na to,že ve Švédsku vítězí extremistické strany před socialisty???

Lidé už mají plně zuby afrických nasilnickych imigrantů !!!Jinak se neřekne Švédsku,než znasilnene Švédsko z důvodu,že tam stouplo znásilnění imigranty o 1462%.

Myslíte si,že zde v CR nemají mít strach?Statistická data V.B.,Švédsku,Francie,Německá hovoří jasně!
Bude tu nový Hitler a holocausty na neevropany ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2015 10:50:47 - Ing. Antonín Seďa
 Za prvé je logické, že Češi, Moravané a Slezané mají strach, který je živen událostmi z uprchlických táborů, teroristickými útoky i militantními bojovníky IS. Nicméně realita je u nás poněkud jiná a já odmítám populismus a xenofobii, které problém nelegální migrace nevyřeší. Skandinávské země historicky od dob Vikingů, potřebovali migranty či lidi jiné rasy. Ti sloužili na míchání krve, aby v odlehlých a málo lidnatých oblastech nedošlo k neformacím národa. Takže i současná migrační politika těchto zemí je daleko otevřenější než v České republice, která má velmi přísné azylové zákony. To, že v některých zemích jsou ve volbách úspěšní extremisté a populisté má své důvody. Tím prvním je neřešení či odkládání některých problémů současnými vládami demokratických stran a únava voličů z těchto politiků. Tím druhým, je obyčejný strach, který vidíme i u nás. Různé dezinformace a účelově podávané informace šířící se sociálními sítěmi vzbuzují obavy. Pak nastoupí populisté a extrémisté s takzvaným jednoduchým řešením. A i když tyto hnutí či strany budou úspěšné, nakonec se ukáže, že nejsou schopny tyto problémy vyřešit. A je jedno, zda jsou titi extrémisté zprava či zleva. Také v naší zemi existují podobné typy stran či hnutí, dokonce je máme již v naší poslanecké sněmovně. Ano, i já se obávám růstu těchto tendencí v Evropě. Proto je důležité se poučit v historii. Ta jasně ukazuje, čeho všeho jsou někteří jedinci schopni a jak snadno lze zmanipulovat veřejné mínění.