Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 13:53:37 - archandelka

Slouzi neziskovky pro "barevne revoluce" USA ?

Jak to,že u nás je nezisková organizace napojena na USA či OSM Amnesty international??

Co sleduje a co dělá,kromě "barevných revolucí" za použití multi-kultu?

Kolik my či jiný stát má neziskovek v USA ???Co tím američané sledují,když ne financování pašeráků a teroristů???Rusko zrušilo všechny neziskovky,Rakousko zjistilo,že neziskovky jsou napojeny na pašeráky.Kolik takových neziskovek máme zde v CR,kdo je prověřuje či prověřil???Jsou hodně napojení na islámské země???

Proč Obama všechny země rozvraci ??Vyvolává všude válku!Proč chce základny v Evropě?Plánuje útok na Rusko?Máme my snad či některý jiný stát v Evropě vojenské základny v USA ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2015 15:01:47 - Ing. Antonín Seďa
 Občanská společnost se nemůže bránit neziskovkách či spolkům, protože jsou součástí společnosti. To, co důležité je transparentnost jejich financování, abychom věděli kdo za těmito neziskovkami stojí. A tady je stále v legislativě naší země díra, protože není povinností neziskových organizací zveřejňovat své dárce. A podle mého názoru je to chyba, protože mohou být zneužívány k ekonomickým či poltiickým cílům. Taktéž mohou sloužit k praní špinavých peněz či prosazování státní politiky. Nedávno jsem četl AI i Social watch, jak kritizují zvyšující se vývoz českch zbraní do zemí, které nejsou demokratické. Přitom všem musí být jasné, že humanitní přístup V.Havla nás připravil o tisíce pracovních míst právě v obranném průmyslu, že je životně důležité udržet si obranné schopnosti, včetně výroby zbraní a pokud by české zbrojařské firmy neprodávaly, pak je zastoupí výrobci z jiných zemí. Takže nebuďme papežtější než papež a řiďme se zdravým rozumem. Před krizí na Ukrajině USA stahovaly své vojenské jednotky z Evropy a posilovaly svůj vliv v Asii. Po napadení Krymu a bezpečnostní krizi řada členských zemí NATO (polsko, Estonsko, Litva) požádalo své spojence, aby opětovně posílili svůj vojenský vliv. Děje se to z důvodu obavy o svoji bezpečnost. Nikdo, ani USA ani NATO si nepřeje válku s RF. Tak jako jsem přesvědčen, že Rusko nechce válku s USA. Jinak chci říci, že ano, kromě USA má ještě RF své vojenské základny v Podněstří, na Krymu či v jiných satelitech. Dokonce svoji základnu má RF v Sýrii. Takže obě velmoci si nemají co vyčítat. Pro nás je důležité, že naše členství v NATO a v EU je zárukou bezpečnosti našich občanů.