Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 14:33:11 - archandelka

Hranice

Dobrý den,chci se zeptat,jak je to s povinností chránit naše území CR před nel.imigranty???Já jsem cetla,že je to povinnost dana zákony.Pokud víme,že se nelegální imigrantů pohybují na našem území,tak stát porušuje zákony ???Jde o území,ne o hranice na které se vymlouvat vláda.

Proč vnější hranice se nestrezi vojenskou silou a neodvraci lodě,vždyť utíkají z Turecka,bezpečné zeme???

Lid už je naštvaný a dáme to jasně najevo,buď tam nastoupí armada nebo český lid !Bereme to jako hybridní válečný útok !!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2015 9:58:51 - Mgr. Herbert Pavera
Dobrý den, 
pokud se na našem území pohybuje kdokoliv ilegálně, zákon porušuje především daná osoba. Problematika uprchlíků, respektive imigrantů do Evropy, je mnohem složitější, než jen uzavření hranic. Pomáhat bychom měli v regionech, odkud uprchlíci přicházejí, ale lidé z Asie a Afriky budou ale do Evropy přicházet dál. Vás mohu uklidnit, že prakticky nikdo z nich (zatím) nemíří k nám, ale za svým příbuzenstvem nebo za štědřejším sociálním systémem na západě.

Ale obdobně jako se o Čechy prchající před komunistickou totalitou postarali svobodné a demokratické země, i my bychom teď měli projevit solidaritu s ostatními. A u uprchlíků, které u nás v Česku přijmeme, bychom měli trvat na tom, aby dodržovali naše pravidla a přijali naše hodnoty. A to se dnes už děje, nemusíme nic nově zavádět a měnit.