Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2015 15:50:06 - archandelka

Utok na Evropu

Dobrý den,dle fotek,to není uprchlický útěk,ale hybridní válečný útok na Evropu.Statni muži,vypracované svaly z dítka...

Proč se to tak nevyhodnoti? Od kdy Evropa přijímá převážně vypracované kulturisty ?? Je čas na změnu azyl.politiky - přijímat jen ženy,děti,nemocné a stare.Muže vracet okamžitě zpět se zbraní v ruce,vždyť je to dezerterstvi !Proč to tak nezmenit ???Tím se se sníží riziko !

Psal jste,že jsou tam nezaměstnaní,no a tady na sociálních dávkách,neboť 90% je nezamestnatelnych.
Když občané CR emigrovali do zahraničí,dostali nějake dávkyky či zdarma stravu a ubytování a nebo se museli starat o sebe???Co kdyby jim nikdo nic nedal,myslíte si,že by pak do Evropy šly???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 9:00:10 - Ing. Antonín Seďa
Pokud vím, tak pokud naši občané emigrovali například do Rakouska, byli umístěny do sběrných táborů, kde byli nejen ubytováni, ale měli i stravu. Zároveň čekali na vyřízení azylu. Takže situace není nová, pouze v tom, že těch uprchlíků je obrovské množství. Podle platných zákonů i Listiny základních práv a svobod nelze přijímací proceduru omezovat tak, že vyčlením muže. Na záběrech často vidím muže s rodinami a s dětmi, takže není pravdou to, co stále někdo opakuje. Že do Evropy míří teroristé, statní to muži. Podle islámského práva není možné , aby žena cestovala sama a proto také "zázemí" musejí zařizovat muži. Ale platí, že v rámci migrační politiky a řízení o azylu si bude nejen ČR vybírat. Důležité je také prověřování těchto žadatelů o azyl, a to z důvodu zajištění bezpečnosti. Nepsal jsem, že jsou tam nezaměstnaní. Psal jsem, že jedním z důvodů migrační vlny je špatná sociální situace v těch zemích, kde je vysoká nezaměstnanost. Na této migrační vlně profituje organizovaný zločin, převaděči apod. vždyť za jednoho běžence se platí 2000 až 5000 EUR. To není malá suma a to je také důvod, proč je nutné rozlišovat mezi uprchlíky a ekonomickými běženci. Pokud tvrdíte, že to není uprchlický útěk, ale hybridní válečný útok na Evropu, byl bych rád, kdyby jste mi o tom poskytl konkrétní důkazy. Předem za ně děkuji.