Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 1:39:12 - archandelka

Prerozdelovani uprchliku?Jen pres moji smrt !

Vystoupine z EU?Národ zde nechce agresivní muslimy. Bylo to plánované od začátku EU?Proč bucela EU,když Klaus nechtěl podepsat Lisabonskou smlouvu???Bylo to předem plánované?Projektem Euromed?

Nenecháme zničit naši vlast,my lidi se budeme bránit se zbraní v ruce,proti všemu změnu!Vystoupime,pokud bude EU chtít povine přerozdělování ??? MUSIME,dotace ať si nechaji,naše vlast je naše.MY ani VY VLADA nemáte právo ji prodat krvelacnim hordam najezdniku ! Souhlasíte ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 9:16:59 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s tím, že musíme hájit národní zájem České republiky. Ale neplatí teze, že za to může EU, protože i řada dalších zemí EU je ohrožena a to daleko více než naše republika. A také nevím co měla společná Lisabonská smlouva s migrační vlnou či projekt Euromed s uprchlíky a běženci. Taktéž je otázkou proč hovoříte o krvelačných hordách nájezdníků, to si pletete s bojovníky ISIS či Al-Kajdy. Ano, vláda nesmí přijmout tezi o povinném přerozdělování uprchlíků a musí trvat na dodržování schengenských dohod. Pokud tomu tak nebude, pak je nutno přijmout opatření k ochraně našich vnějších hranic i změnu migrační legislativy. Ale já věřím, že jedině v koordinaci zemí EU lze tento bezpečnostní a sociální problém vyřešit.