Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 11:07:57 - venos

Vyřešení krize

Pane poslanče, proč bychom nemohli vyřešit uprchlickou krizi sami?. Stačí třeba vyhlásit stopku na udělování azylu, nebo třeba zákaz udělovat azyl muslimům. A uprchlíky nemilosrdně vracet, třeba letecky v kontejnerech na padáku. Jistě je to nehumání, odporuje to konvencím atd. Ale když jiné země neplní úmluvy, proč né my?
Maximálně nám zkrouhnou dotace, na víc se nezmůžou. A to za zachování země, tak jak ji, známe snad stojí? A Němci a jiní, ať dál páchají národní sebevraždu. Nebo jak si myslíte že to v Německu dopadne až tam islámci získají většinu? Jestli se vy politici nevzchopíte, tak našim potomkům pěkně znepříjemnite život zemi.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 11:30:26 - Ing. Antonín Seďa
Vaše návrhy jsou sice zajímavé, ale nerealizovatelné. Jsme demokratický a právní stát a to nelze pominout. Také jsme členy EU a OSN, takže podle toho je nutno realizovat daná opatření. Jsem přesvědčen, že my politici konáme ve prospěch národních zájmů i zájmů občanů naší země. Je také v zájmu ČR, aby byly dodržovány schengenské dohody. ČR je prozatím tranzitní zemí a proto by bylo špatné, abychom si to pokazili. Uprchlická krize musí být řešena komplexně a v rámci celé Evropy. Sami nic nezmůžeme a dokonce ani ploty nám nepomohou. řešením je stabilizace bezpečnostní, politická , ekonomická a sociální rozvrácených států. Nneí řešením stavění plotů na vnitřních hranicích EU, ale důsledná ostraha a řešení nelegální migrace na vnějších hranicích Schengenu.