Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 12:44:54 - agentik007ppppp

Saudove plati 5000$"uprchlikum"aby odesly do Evropy

Dobrý den,celou evropou koluje zpráva,že Saudsky princ platí 5000$ a nutí imigrantů z islámských zemí jít do Evropy.

Můžete to potvrdit nebo vyvrátit?
http://kamenjar.com/tragedija-ili-organizirana-diverzija-saudijski-princ-nudi-5000-dolara-svakom-tko-iz-islamskih-zemalja-ode-u-europu/

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.08.2015 13:19:23 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu to potvrdit, ani vyvrátit, protože takové informace nemám. Oosbně o tom pochybuji, nicméně platí, že Saudové podporují sunnity a také fianncují výstavbu mešit v Evropě. Platí také, že pokud se zajistí elementární bezpečnost v rozvrácených státech, zejména Sýrii a Libyi, pak se otázka migrace nemůže vyřešit. Je nutno postupovat kordinovaně v rámci celé EU i celé Evropy. Je také možné, že někomu vadí jednotná zahraniční a bezpečnostní politika EU ve vztahu k vlivu Evropy na globální svět. Rozhodně ovšem platí, že Saudská Arábie usiluje o moc nad Blízkým  a Středním východem. V tomto úsilí je jejím konkurentem šíttský Irán a Turecko, které je zároveń členem NATO. Vlastní politiku v tomto regionu hraje Izrael, USA i RF. Proto by bylo velmi důležité, aby se arabské státy samy podíleli na ukončení migrace a na ekonomické podpoře státům, odkud běženci pocházejí.