Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.08.2015 16:38:29 - Vedral

Nejen stát se chová k bývalé uherskohradišťské věznici macešsky ???

To jste řekl o Vládě ČR pěkně , je to opravdu macecha na občany ČR , chová se k nim jako k cizím a nebere je jako své děti .
Myslím že by Vám měla vyhovět a předělat ji na ubytovnu pro bezdomovce a úprchlíky či emigranty .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2015 11:01:29 - Ing. Antonín Seďa
 No, to nejsou moje slova, ale ty jsem přebral z článku z Deníku. Uherskohradišťská věznice chátrá desítky let a protože je to historicky chráněná památka, tak je nutné, aby ji stát - ministerstvo spravedlnosti opravilo a smysluplně využilo. Již se rýsuje projekt, včetně zachování části jako muzea totality. To pro Vaši informaci. Co s etýká Vašeho návrhu, tak jak sám vidíte, s tím se nepočítá. Nicméně bych Vám rád vysvětlil, nač potřebujeme ubytovny pro uprchlíky. Je to z důvodu bezpečnosti občanů, protože je lepší umístnit běžence, o kterých vůbec nic nevíme do těchto zařízení, než aby se potulovali svobodně po našem území. Chápu, že se Vám nelíbí vynakládání peněz daňových poplatníků (mně také ne a dovedl bych si představit tyto peníze použít daleko účelněji a prospěšněji), nicméně stát má zodpovědnost za zajištění bezpečnosti. To, že to činí je zřejmé. To, že to bude něco stát je jasné také. Takže si dejte na jednu misku vah bezpečnost vaší a vaší rodiny a na druhou uspořené peníze za ubytování uprchlíků a také riziko kriminálních činů či ohrožení občanů. Současná vláda, na rozdíl od minulých pravicových vlád pracuje pro občany a napravuje asociální politiku Topolánkovy a Nečasovy vlády. Jsem přesvědčen, že zvládne i tuto krizi nelegálních migrantů, kterou nezpůsobila.