Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2015 9:59:42 - windy

psychotesty

Prošly ve straně psychotesty, které údajně mají postupovat lídři strany? A jak se na ně díváte? Mají podle vás pro soudržnost strany nějakou vypovídající hodnotu? Pan Faltýnek také tvrdí, že tak chce zabránit situacím, kdy politici hnutí hlasují jinak, než velí stranická disciplína. Je to ale podle vás v pořádku? Neměl by se politik řídit především svým svědomím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2015 8:42:20 - Pavel Telička
Zdravím, Windy, nejsem člen hnutí a o testech nemám podrobnější informace, než ty z médií. Proto se obávám, že nebudu schopen Vaše otázky zodpovědět. Osobně v obecné rovině psychotesty vidím jako relevantní pro osoby kandidující na exponované místo v exekutivě, kde je enormní tlak a značná zodpovědnost. Jistě, psychotesty lze odhalit osobu labilní, neschopnou týmové práce apod. Co se týká Vaší otázky ohledně svědomí… Osobně jsem názoru, že v politice je nezbytná stranická disciplína (těžko bude fungovat strana, ve které si každý dělá co chce), avšak skloubená s osobní zodpovědností a svědomím. S pozdravem PT