Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2015 10:58:44 - obcanskavalkaEvropa

odvolani Merkelove z nepricetnosti

Dobrý den,24 států EU se vyjádřilo,že nepřijme ani jednoho uprchlíka navíc.Chtějí uzavřít hranice,Merkelova opak.

Mohou ji odvolat z nepříčetnosti,že zde hrozí občanská válka ???Dělá vše pro válku v Evropě dle přání Obami ???

Není prioritou států vlastní bezpečnost občanů a ochrana národa před humanitou ???

Proč neposkytneme bezpečí pro imigranty v Tuniskych hotelech,po domluvě s jejich vládou a podpoříme tím jejich ekonomiku,proč je tahame a necháváme tady ???Jsou větší zátěži pro stát tady,než tam,ne ??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2015 8:41:55 - Pavel Telička
Dobrý den, nemohu sdílet Vaše hodnocení ohledně „24 států EU a jejich vyjádření o nepřijetí ani jednoho uprchlíka navíc“, ani Vaše výroky na adresu německé kancléřky. Myslím, že kancléřka je nejen příčetná, ale i velmi zkušená politička, jakkoliv nemusíme s některými jejími názory souhlasit. V Německu ani nehrozí občanská válka, i přes některé teritoriálně omezené nepokoje z posledních dní.  Na druhou stranu s Vámi naprosto souhlasím, že prioritou států a celé EU je a musí být naše společná bezpečnost. Na dané téma jsem se ostatně vyjádřil již opakované, některé názory i sepsal.  Najdete mezi nimi, například i na mých webových stránkách, názor na nutné kroky při řešení uprchlické krize.  Dovolte mi konstatovat, že většina rozumných evropských politiků, a rozhodně politici čeští, nikoho nikam netahají. Je pravdou, že část evropských politiků se někdy chová, jako kdyby byli utržení ze řetězu. Toto budiž řečeno, máme mezinárodně právní závazky poskytnout lidem splňujícím kritéria potřebnou pomoc. Potřebným musí být poskytnuta, ti, kteří nesplňují kritéria, musejí být repatriováni. Zdraví PT