MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.08.2015 14:24:49 - Nikolas

uprchlíci

Počet mrtvých běženců, kteří byli nalezeni v nákladním autě, přesáhl sedmdesátku. Tento titulek vystihuje problém a mě by zajímalo, jak jej budou chtít naši politici řešit? Je zřejmé, že jde do tuhého a je třeba začít rychle jednat. Máte plán?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2015 18:59:44 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

plán by byl a opakovaně jsem jej naznačil právě na stránkách PL. Jsem dokonce rád, že jej za vlastní přijal i náš pan ministr zahraničí. Jak alespoň zaznělo při setkání s jeho francouzským protějškem.

Ve stručnosti: jednoznačně je potřebné neprodleně začít chránit hranice EU a to už i na moři, likvidovat pašeráky lidí a jejich flotilu. Čistě ekonomické běžence navracet neprodleně zpět a účelnou pomoc potřebným poskytovat na místě v problematických oblastech. Ty mj. dále nedestabilizovat opakovaným vměšováním Západu. Chyby zahraniční politiky zvláště našeho největšího spojence jsou do očí bijící.

Nicméně jsem pouhým 0,5% našeho dvěstěhlavého parlamentu, takže se obávám, že nebude-li nás většina, “máme smůlu”. A to pomíjím zcela impotentní Brusel. Jsem rád, že alespoň i Vás zaráží ztráty na životech prostých obětí této někým řízené imigrační vlny. Je zvláštní, že to právě ty hubou věčné ochránce lidských práv nezaráží.

S úctou  jk