ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.08.2015 20:27:21 - Kapitán Korkorán

Prezident jako vrchní velitel našich vojsk?

Pane senátore, proč pan prezident, který prý je vrchním velitelem našich vojsk a může v případě ohrožení státu poslat naše vojáky na hranice, aby zamezili další nelegální přechody toto neudělal, i když dnes se již jedná o skutečné ohrožení našeho státu??? Můžete vy sám položit tento dotaz panu prezidentovi? Rádi bychom věděli, zda má ještě vůbec nějaké pravomoce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2015 21:09:25 - Jan Veleba

 My nejsme prezidentská republika, jako třeba Francie, či USA a jakoukoliv akci našich vojáků rozhoduje vláda a když je to za hranicemi, tak musí být navíc souhlas zákonodárců. Prezident se k tomuto problému vyjádřil jasně, ale rozhoduje vláda a ta je pod sílícím tlakem západních států, které si s přílivem imigrantů neví rady a chtěli by, aby jich významná část zakotvila ve východních zemích.

Dnes jsem na "živitelce" mluvil s německými obchodníky z Degendorfu a ti mně sdělili, že Němci zvyšují daně u právnických osob na 50%! Hlavní důvod je najít zdroje na financování imigrantů. Dále říkali, že obyvatelé města mají strach, protože imigranti mají možnost volného pohybu - na rozdíl od nás.

Toto všechno mně potvrzuje moji prognózu, že dříve či později bouchne regionální konflikt a budou se dostávat k moci autoritativní politické skupiny. Sečteno a podtrženo to bude rozklad západní civilizace.