Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2015 12:06:01 - rybardnes

Preposlat uprchliky do USA

Dobry den,
proc se zde resi uprchlici, staci je preposlat stryckovi Satanovi do USA ?? Kdyz mluvi o te humanite, at prida ruku k dilu?? Staci, ze zabil miliony muslimu? Kde je jeho odpovednost ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.08.2015 14:29:18 - Ing. Antonín Seďa
To je dotaz na politické představitele USA a nikoliv na mne. Oosbně jsem přesvědčen, že USA mají s nelegální migrací dostetk zkušeností. Připomenu jejich plot mezi Texasem a Mexikem či jejich migrační politiku. Přeposílat si uprchlíky mezi jednotlivými zeměmi nepomůže, je nunté řešit problémy tam, kde vznikly. Pokud se nepodaří bezpečnostně stabilizovat celý SAHEL, pak k nápravě nedojde. Těch příčin migrační vlny je několik. Zejména v současné době se projevily dlouholeté spory mezi šítty a sunnity v Iráku, Sýrii, Líbyi i Jemenu. Toho využili bojovníci ISIS a také řady jiných teroristických organizací. Když se dívám na Irán, Saudskou Arábii a Turecko, jako vedoucí země Blízkého Východu,  jsem z jejich přístupu poněkud poděšen. A to nejen vůči samotným uprchlíkům či bojůvkám IS, ale vůbec k zajištění stability tohoto regionu.