Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2015 12:59:54 - petr kucera

Merkelova vola,prijdte uprchlici do Nemecka,mate zde jisty azyl...Pak vola,prerozdelime si uprchliky,mame jich moc,ale kazdy je zvan...

Kdy bude Merkelova volat po solidaritě uprchlíků Činu,Japonsko,Rusko???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2015 13:53:56 - Ing. Antonín Seďa
 Přiznám se, že v poslední době některým politikům Německa, Rakouska či Francie nerozumím. Buď je to z přílišného horka nebo z jiných důvodů, ale zastrašování jiných , zejména východoevropských členských zemí EU je již příliš. Podle mého názoru jak Evropská komise a tím i Evropská unie naprosto selhala, tak jako selhal schengenský systém, který nebyl sto zvládnout přívalovou vlnu nelegálních migrantů. Přesto, že ČR je součástí schengenského prostoru, tak naše země se k problému postavila logicky a s ohledem na nutnost zajistit bezpečí zejména svých občanů. Zřejmě ani teroristické útoky, ani  nezvládnutí začleňování cizích kultur nepomáhá používat selský rozum při rozhodování evropských politiků. Německo, tak jako VB či Francie by si měly uvědomit, že v EU jsme dobrovolně a dobrovolně jsme také plnily úkoly pro naše přijetí do EU i Schengenu.  Paní Mekrelová i další politici by měli spíše apelovat na ty země, které si dlouhoodbě své úkoly neplní. No po pravdě řečeno, paní Merkelová na výše zmíněné země nemá vliv, tak to zkouší tam, kde vliv má.