MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2015 10:14:17 - ElizabethK.

Kdy se vrátíte ke svému původnímu programu a hodnotám?

Vím, že nejste Pražák, ale jste místopředseda strany a navíc jeden z mála, co za ODS odpovídá. Vyhláška, která zakazuje v Praze volný pohyb psů je výtvorem zastupitelky za ODS Michkové. Má otázka. Nemyslíte, že je to v rozporu s programem strany, která podporuje svobodu jedince? Komu vyhláška v Praze chyběla? Nezaznamenala jsem, že bychom ji nějak postrádali. Navíc jako vždy platí, že ji ti největší hříšníci nebudou dodržovat a doplatí na to zas jen ti slušní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2015 14:03:46 - MUDr. Přemysl Sobotka
Děkuji za otázku. Ale pro upřesnění. nejsem místopředseda ODS, ale místopředseda Senátu. A máte pravdu, nejsem Pražák. Otázka volného pohybu psů nesouvisí s osobní svobodou jedince, ale se soužitím ve městě. Češi jsou milovníci psů, a proto musí platit pravidla pro jejich pohyb, pro jejich bezpečí a pro bezpečí jejich okolí.Nerad, bych, aby se pojem svobody zaměňoval s pojmem " všechno dovoleno". Svoboda znamená především zodpovědnost.