RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2015 10:14:47 - ElizabethK.

Kdy se vrátíte ke svému původnímu programu a hodnotám?

Vím, že nejste Pražák, ale jste místopředseda strany a navíc jeden z mála, co za ODS odpovídá. Vyhláška, která zakazuje v Praze volný pohyb psů je výtvorem zastupitelky za ODS Michkové. Má otázka. Nemyslíte, že je to v rozporu s programem strany, která podporuje svobodu jedince? Komu vyhláška v Praze chyběla? Nezaznamenala jsem, že bychom ji nějak postrádali. Navíc jako vždy platí, že ji ti největší hříšníci nebudou dodržovat a doplatí na to zas jen ti slušní.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2015 14:43:54 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážená paní ElizabethK,

víte správně, že nejsem Pražák, ale také nejsem místopředseda ODS. To ale nevadí, rád Vám na Vaši otázku odpovím. Podobně jako Vy si myslím, že takovéto plošné zákazy nikdy nic nevyřešily. Je takřka legrační, že Praha, která má tolik starostí se vším možným, se hodlá zabývat právě touto věcí. Ale nakonec, na rozdíl od problémů politických nebo dopravních, se v tomto případě může najít shoda. Pak Pán Bůh ochraňuj Pražáky a jejich pejsky.

S pozdravem

Jan Zahradník