PhDr. Daniel Korte

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • Stálá komise pro kontrolu použití operativní techniky Policie České republiky
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2015 10:24:37 - Martin Ryk

islám-terorismus

Jak se podle vás stane z muslima terorista? A je v silách Evropských institucí a USA tomu nějak zabránit. nepřiléváme jen olej do ohně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2015 0:36:06 - PhDr. Daniel Korte

Nejsem kompetentní na tyto otázky. Selským rozumerm bych  řekl, že vymýváním mozku. Absolutizuje-li se nějjaké učení jako dokonalé a nepřekonatelné, vede to k degeneraci. Navíc je tam rozpor:  když my, muslimové, jsme dokonalí, jakto, že se ti nevěřící psi mají lépe než my? (Že pracujeme, je irelevantní odpověď.) Kdybychom my, křesťané, trvali na starozákonním "oko za oko, zub, za zub", byli bychom na stejné úrovni jako ti. kteří absolutizují přikázání Súry 9,5: "Zabíjejte nevěřící, kdekoli je najdete, zajímejte je, oblehejte je a chystejte proti nim vsemozne nastrahy!" Muslimové jsou oproti křesťanskému světu stále o těch svých 600 let pozadu. Je to spíše na nich, v tomto smyslu mluvil egyptský prezident na Káhirské univerzitě s výzvou k reformaci.