Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2015 3:18:50 - Priekala Jarda

Pochopíte zhUSAní obyvatel z Amerického ozbrojeného cirkusu na silnicích ČR ?

Můžete osvětlit coby důležitý člen Výboru pro obranu a odborník NATO proč americké konvoje lezou zbytečně na české silnice.
Vždyť i za komunistů ČSA přesunovala OT motostřeleckých divizí a kolové děloddíly na cvičení z Čech na cvičení na Libavu vlakem.
Bylo to rychlejší , levnější , bezpečnější pro obyvatele i vojáky a asi ekologičtější. Takhle to přináší jen sekundární výdaje pro čs. armádu při zabezpečení průjezdu a ubytování . Když potřebují najet kilometry a spálit naftu at zaplatí rekognoskaci "válečného území ČR ?" .... vždyť i Rusové platili okupační režii 15 Kčs na vojáka a den . Proč je ten humbuk za této vlády ? Protože sklopí před Američany uši i ocas ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2015 8:30:22 - Ing. Antonín Seďa

Děkuji za dotaz, ale já nechápu Váš dotaz. Podle vašich informací usuzuji, že máte přehled o tom, jak to probíhalo v době Varšavské smlouvy. Také já bych byl rád, aby se vojenské konvoje přepravovaly po železnici. Zřejmě existují důvody, proč tomu v některých případech není. Nicméně si pamatuji, ,že  v době před listopadem 1989 se v rámci různých cvičení přepravovali vojáci po silnicích. Pokud máte na mysli poslední cvičení, které se má konat v Maďarsku, pak z logistického hlediska mají být američtí vojáci ubytováni ve Vyškově. Možná, že jde také o náklady či jak píšete o najeté kilometry. Ale přiznám se, že to jsme v rámci spekulací. Důvody, proč jedou po silnicích opravdu detailně neznám. Děkuji za pochopení.