RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2015 9:53:53 - ElizabethK.

Elizabeth

Dobrý den. Vážím si, že se mnou diskutuje a mohu vás ujistit, že nemám důvod si vymýšlet. Jako důkaz přidávám např. tento článek: http://domaci.ihned.cz/c1-56012440-psi-na-voditku-maji-podporu-52-prazskych-casti-magistrat-je-ale-proti. Víte, já ODS volila, protože hájila svobodu jedince. Na tento základní pilíř jste ale nějak pozapomněli a nejednou jste jednali v rozporu s programem. Zbavili jste se úplně zbytečně Pospíšila, nebyli jste schopni ani jako strana podpořit vašeho prezidentského kandidáta. Zvyšovali jste daně, začali jste znepříjemňovat život živnostníkům. Popularita Babiše je tak výsledek vaší práce. Moc bych vám přála, aby se vám podařil restart. Myslím ale, že vás čeká ještě dlouhá cesta. A možná by vám pomohl dravější lídr. Nemyslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.09.2015 14:46:22 - RNDr. Jan Zahradník
 Milá paní Elizabeth,

věřím Vám, že si nevymýšlíte. S Vašimi názory souhlasím, se dvěma výjimkami. Odchod Jiřího Pospíšila byl nutný, už dávno za ODS nekopal.  A Petr Fiala je jako lídr výborný, moc si jej vážím a cením si stálosti jeho názorů. Pod jeho vedením se žádné takové věci, o kterých píšete, v ODS dít nebudou.

S pozdravem

Jan Zahradník