Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 9:45:44 - Kaja Maly

At nas soudi Strasburg,NECHCEME UPRCHLIKY !

Dobry den,at nas klidne soudi Strasburg,kdyz nechceme uprchliky, co nam muze udelat? :-)

A Nemecko bude take soudit, kdyz porusuje vsechny pravidla tykajici se azylu??? Nemecko je nejvetsi pricinou imigracni vlny svymi nadstandartnimi vyhodami, nemyslite si to? Metoda nabalovaci koule, vezmu 1000, pak 10000, pak slucovani rodin, pak miliony x pribuzne a Nemecko-Evropane jsou mensinou....vyresi to obcanska valka??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2015 14:57:24 - Ing. Antonín Seďa
Souhlasím s pozicí české vlády, která odmítá povinné kvóty pro uprchlíky. Z mého pohledu je to nedemokratický diktát a politické "vydírání", které je neslučitelné se základy politiky Evropské unie. Je přece jasné, že výroky německých politiků situaci komplikují, protože tyto výroky nabádají další statisíce běženců, aby do Evropy přišli. Problémem je, že si zřejmě Německo řeší své problémy s nedostatkem pracovní síly. Vůbec si představitelé EK a EU neuvědomují, že jedna věc je přijmout migranty a druhá věc je svoboda pohybu v rámci schengenského prostoru. V budoucnu se může stát, že tito migranti, kteří dostanou azyl v Německu či jiné zemi EU, se pak mohou svobodně pohybovat po zemích EU, včetně naší republiky. Tohle přece je princip, který je základem EU. Proto jakékoliv povinné kvóty jsou k ničemu, protože ti uprchlíci budou směřovat od nás do Německa či do jiných západních zemí EU. Tohle má být řešení? Řešením je ostraha vnější schengenské hranice a tam se musí vyřazovat ekonomičtí migranti od těch uprchlíků. Tam je nutno provádět azylovou politiku a ne čekat na nelegální migranty, kteří ohrožují bezpečnost celé EU. A tento postup není ani nelidský, ani neodporuje platné legislativě EU či Schengenu. Je nutno se ptát paní Merkelové, proč nejedná v souladu s evropským právem a proč nutí osttaní země EU k porušování evropské či státní legislativy.