Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2015 17:07:26 - zírám

Nepokládám dotaz, pouze doplňuji Vaši odpověď.

Po internetu koluje video z maďarského nádraží, kde nabízenou balenou vodu a jídlo s gestem ti mladí muži házejí do kolejí. Při pohledu na jejich oblečení si dovolím zapochybovat, že by se jim líbilo šatstvo, které jim nabízejí charity.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.09.2015 11:52:17 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím a proto jsem pro důkladné prověření identity každého uprchlíka. To, že jsou jižní hranice průchozí je odpovědností nejen Řeků, Maďarů či Italů, ale zejména Evropské komise, která není schopna řešit tuto krizi. Proto také odmítám povinné kvóty či zastrašování naší vlády vrcholnými představiteli EU či jejích členských zemí. Je také nutno, aby zpravodajské služby usilovali o zjištění nálseujících informací. Kdo financuje tyto uprchlíky, kdo organizuje tuto uprchlickou krizi a proč EU nepřijme konkrétní opatření. A to nejen EU, ale i RB OSN. Ta se prozatím zmohla pouze na apel na evropské země, aby byly solidární. Ptám se ke komu...