Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2015 17:26:22 - neblokujtemne!

Dokážou se politici EU vzbudit?

"Kvůli lednovému útoku na Charlie Hebdo v Paříži se Evropská unie mnohem intenzivněji zabývá protiteroristickými opatřeními, díky kterým chtějí státy osmadvacítky podobným událostem do budoucna předejít. Jedním z řešení je ochrana vnějších hranic, skrze které radikální muslimové do Evropy přicházejí." http://www.euractiv.cz/evropa-dnes0/clanek/kontroly-na-vnejsich-hranicich-eu-na-zahranicni-bojovniky-nestaci-012474#sthash.27wo621s.dpuf Po půl roce se do EU hrnou statisíce běženců bez jakékoliv kontroly. Kdy se konečně probudí neschopní politici EU? Nebo má EU záměrem likvidovat Evropu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 19:51:33 - Tomáš Zdechovský
 Vážený pane "neblokujtemne,"
jak jste si možná všiml, tak několik států už posílilo kontroly na hranicích. Není pravdou, že by se běženci hrnuli bez jakékoli kontroly. Navíc aby mohli migranti získat azyl, musí projít velmi důkladným výslechem a azylovým řízením. Neúspěšní žadatelé jsou či budou vraceni zpět. O dalších opatřeních se ještě určitě bude jednat.Tolik tedy k Vaší otázce.
TZ