Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2015 17:09:02 - Jan Klabálek

Ja vaše odpověď k "Migračnímu EUprotektorátu" odpovědí nebo proklamací....?

ani jedno ani druhé, jen lži a kličkování ...Kecy , lži a kličkování není nástroj , který by na toto nebezpečí reagoval. Tím že odmítáte poučít jedinný nástroj , který ČR má , jste jen hloupí EUquislingové . ČSSD u mne s tím to skončila coby kolaboreantská novodobá "EUvlajka" .Vy a Sobotka, Zaorálek skončíte stejně jako Jan Rys-Rozsévač .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2015 17:20:23 - Ing. Antonín Seďa
To, že máte jednoduché řešení ještě neznamená, že je správné a že jde ku prospěchu občanů České republiky. Ale to co mě vadí je opět vaše argumentace, která je nejen zavádějící, ale i lživá. ČR není vazalem EU, ale jejím členem a má hlasovací právo. Dnes jasně řekl pan ministr vnitra, jak dopadlo včerejší jednání Rady ministrů. Kvóty nebyly přijaty a bude následovat další jednání. To, co se nepodařilo, bylo dát tuto kauzu na jednání premiérů vlád členských zemí. Tady by bylo jednodušší zablokovat tyto povinné kvóty, to je pravda, ale to neznamená, že ČSSD či česká vláda ustoupila ze svých pozic. Právě naopak. Nikdo nekolaboruje, jak tvrdíte a já osobně, přes všechny mé výhrady vůči EK a EU, jsem pro setrvání naší země v EU. Je to pro dobro budoucího vývoje naší země, je to pro zajištění bezpečnosti našich občanů a je to výhodné i pro postupné zvyšování životní úrovně v ČR. A ohrazuji se proti tomu, že má vyjádření považujete za kecy. Co potom jsou vaše vyjádření????