Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2015 17:27:08 - Klinek Z

Co s tím Dienstbirem uděláte ? /2

Asi to neokecáte , lidé mají pamět. Tady by už nepomůže ani jeho emigrace do rodného Washington, D.C.
Měli by jste mít na paměti, že za rok budou muset napochodovat Vojáci AČR do Afgánistánu když Sobotka slíbil že nahradí v roce 2016 prchající vojáky USA . To bude superriskantní akce ,v ČR šrumec , vidím to na požadavek aby se postavil "Do čela Zpětného odřadu" a odrážel útoky domorodců.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.09.2015 18:17:26 - Ing. Antonín Seďa
To není okecání, vždyť i první místopředseda ČSSD a ministr vnitra názor pana Dienstbiera odmítl. takže mám pravdu, že drtivá většina členů sociální demokracie i vedení ČSSD odmítá takové pro mě hloupé výroky. Stojím si za svými názory i slovy. To nebyly kecy, jak tvrdíte, ale pravda a můj názor. Co se týká Afghánistánu, nevím o tom, že by naši vojáci měli nahradit vojáky americké. Od 1.1. tohoto roku běží výcviková mise, které se účastní i naši vojáci, a to po odsouhlasení nejen vládou, ale i parlamentem. Spíše jsem toho názoru, že tato výcviková mise bude prodloužena za horizont roku 2016 a to na žádost afghánské vlády.