Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2015 18:13:35 - muslim Obama

Francie o paseractvi vse vi,ale nekdo nechce z politiku tomu zabranit.Umysl EU ??

Francie už ví dlouho o paseracich,ale nic s tím nedělá....prý je to od EU zřejmě zadano....tak mě zajímá,o co v EU jde...má snad Klaus pravdu,že chce EU zničit homogeni státy ???

http://www.medias-presse.info/linvasion-navance-pas-au-hasard-le-general-gomart-patron-du-renseignement-militaire-lexplique/38823

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.09.2015 18:25:55 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz, který by měl spíše směřovat na francouzské politiky. Já jsem se již několikrát vyjadřoval, že pašeráctví a novodobý obchod s lidmi velmi kvete a je řízen organizovaným zločinem, včetně italské a sicilské mafie. A EU k tomu mlčí zřejmě proto, že je ovládána globálním kapitálem, který novou a levnou pracovní sílu potřebuje a to bez ohledu na bezpečnost občanů. To je odlišný přístup, protože naše vláda dává přednost zajištění bezpečnosti a odmítá povinné kvóty, které by bezpečnost občanů pouze zhoršily. Nesouhlasím s Klausem, protože opravdu nejde o rozbití homogenních států či posílení humanitních ideologií. Já za tím vidím neo liberální politiku, jejíž hlavní představitelkou v Evropě je kancléřka Merkelová. Stačí si připomenout řešení bankovní krize, hospodářské krize Řecka či nyní návrhy na řešení migrační krize. Nyní se snaží i Německo bojovat proti převaděčům, ale to, co je potřebné je ochrana vnějších hranic schengenského prostoru a boj proti organizovanému zločinu, který na tomto novodobém obchodu vydělává. Přece musí být každému jasné, odkud jsou ty lodě, čluny atd.