Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2015 0:33:49 - PeterM

Po zle zkusenosti jsem jenom zmenil metodu.

Zkousel jsem s Vama seriozne komunikovat. Vysledek byl zablokovany ucet pravdepodobne na Vas podnet. Tak jsem zmenil metodu (odkopiroval jsem tu Vasi) a nekladu dotazy ale konstatuji, ze jste clovek s kterym se neda komunikovat. Pokud stojite o blizsi vysvetleni tak jenom na jinem kanale. Nechci kvuli Vam stratit tady na PL ucet a nechci se schovavat za jinym nickem. Vase odpovedi jsou jak z jineho sveta. To co Vam musim uznat je to, ze alespon neurazite otevrene jak to dela otitulovany pan Zlatuska. Pokud to co tady prezentujete myslite vazne, tak takove jsem znal z minuleho rezimu a udelali sve rodne strane medvedi sluzbu. A je mi jedno co a zda vubec mi odepisete. Vase odpovedi jsou uhybave, propagacni a dem..... To slovo radeji nedopisu, jelikoz za to slovo jste mne pravdepodobne nechal zablokovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.09.2015 7:34:40 - Ing. Antonín Seďa
 Nejprve vás chci ujistit ,že jsem nedal žádný pokyn k zablokování jakéhokoliv účtu, ani jsem otázky nesmazal. Již jsem vysvětlil,že ve třech případech se stálá technická chyba,která omylem smazala otázku.Takže se můžete klidně ptát . To,že se spolu asi nemluvíme je dáno odlišnými názory či životními zkušenostmi.Ale to je v každé demokracii normální..Opravdu nemám ve zvyku někoho urážet ,ale bránit se budu. To,co nesnáším je opakovaná lež a osobní urážky . To do normální diskuse slušných lidí nepatří .